Karlsson: Mordet i Kabul är inte indikation på våld i Sverige, NAZISTATTACKERNA är tecken på våld i Sverige!Som ni genast märker
har jag denna gång valt att inte ställa en fråga i artikelns titel. Detta är för att nu sätter jag ner foten!

Jag har länge hållit mig från att kalla någon vid namn, men den anonyma artikelförfattaren på Avpixlat som skrev om Nils Horner's mord på tisdagsmorgonen är ett jävla svin. Jag drar inte alla nazistjävlar över en kam nu, de är alla svin på sina egna sätt, alla är sina egna unika versioner av arslen. Denna skribent är det som är svin på just detta sätt!

Horner var älskad av många, hatad av få och hans död är närapå landssorg. Vad gör Avpixlat av denna svenska symbol? De skinnflår hans livsverk och skapar någon slags hittepå-fakta för att håva in lite rassepoäng!

Genom en snabb avfärdande kommentar säger artikeln att det KAN ha utförts av en muslim och sedan bygger de hela sitt argument runt detta. I den fyra paragrafer långa artikeln lyckas de sedan vända hans död till ett tecken på att det snart kommer bli våldsamheter i Sverige och att vi skall passa oss för vänsterfolk och muslimer. Detta för att det TROLIGEN finns fler muslimer än kristna i Sverige. Hur gick logiken där? Vad hände med faktan? Nej, fan, det behövs inte i Avpixlats anonyma sfär!

FAKTA: Extremism är dåligt, vilken form den än tar.

FAKTA: I Sverige har det skett ett fall av terrordåd kopplat till en muslimsk terrorgrupp. En död, gärningsmannen.

FAKTA: Attacker utförda av extremister klassas som terrorbrott.

FAKTA: Årligen utförs flertalet våldsbrott av nazister i Sverige.

Våldet kommer inte till Sverige för att Horner kanske sköts av en muslim i ett muslimskt land. Våldet är redan här för att NAZISTSVINEN går och slår ner och mördar andra för att NAZISTSVINEN har sådana faktafrånvarande teorier.

Våldet propageras av sidor som Avpixlat, som under ett moln av anonymitet går och sprider sådana teorier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar