Dennis: SD-politiker i Ystad ifrågasätter om Adolf Hitlers politik verkligen var så dålig och...

Expressen kunde under morgonen avslöja hur en av Sverigedemokraternas företrädare i Ystad skyller ökningen av vägglös i Sverige på "negrer" för att sedan ifrågasätta om Adolf Hitlers politik verkligen var så dålig. Han hetsar även om att det vore värt att lägga en tanke på att införa s.k "avlusningsstationer" som fanns i samma områden som förintelselägren i Polen under andra världskriget. Jag känner däremot ett subtilt budskap. Han syftar inte på några "avlusningsstationer". Han syftar på förintelselägren.

SD-politikern det handlar om är Tommy Jansson, 58 år. Han är aktiv i partiet och sitter med i kommunfullmäktige i Ystad.

Han fällde kommentarer som;
"Hade verkligen Adolf så fel?"
och;
"Det fanns en avlusningsstation i sydvästra Polen på 40-talet. Den är numera nedlagd. Kan det vara det som är problemet ?"

Andra kommentarer som Tommy Jansson skrev;
"Vad skiljer människan från apan? Medelhavet."

"Hets mot folkgrupp är i mina ögon en av dom finaste utmärkelser man kan ha i sitt cv. Fullt jämförbar med Pur le Mérit,Riddarkorset av järnkorset eller Serafimeraorden". 

"Du kan ta negern ur djungeln, men du kan aldrig ta djungeln ur negern".


När expressen först konfronterar honom vägrar han erkänna att kontot som går under namnet "Shejken" tillhör honom. Efter en stund medger han dock att det är han som har skickat kommentarerna som finns att hitta på diverse hatsajter som t.ex Fria Tider.

På frågan om han kommer att ställa upp i valet nästa år svarar han väldigt kortfattat "Ja.". Låt oss alla se om SDs nolltolerans ännu en gång bara kommer att vara ett spel för gallerierna.

Hoppas folk inser vilka fruktansvärt hemska och oförskämda människor som sitter som representanter för Sverigedemokraterna runt om i landet. 

För att se videon där Tommy Jansson blir konfronterad, följ länken nedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar